Schilder Antwerpen

Schilderwerken in Antwerpen nodig?

Muur schilderen, plafond schilderen, nieuwbouw schilderen, gevel schilderen, deuren schilderen, trap schilderen ...

Waarom hier prijzen in Antwerpen vergelijken

  • Uw offerte-aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend
  • U ontvangt tot 4 offertes terug
  • U kan besparen op uw factuur
  • U komt in contact met lokale schildersbedrijven
  • U wint tijd en bespaart geld

Hoe schilderwerken offertes vergelijken

Schilder in Antwerpen nodig?

Schilder Antwerpen"Interieur laten opfrissen door nieuwe schilderwerken? Een schilder in Antwerpen nodig? Een schilderbedrijf staat klaar om alles te laten herschilderen of om een nieuwbouw te schilderen. Een laagje verf met de juiste verfborstel of verfrol kan wonderen doen. Onze schilders verzorgen alles voor binnen schilderwerken en buiten schilderwerken. Zij schilderen buitengevels, alle soorten buitenmuren, houtwerk, ramen & deuren, binnendeuren, binnenmuren en plafonds, keukens, berging, salon, kamers, veranda... Vergelijk de schilderwerken prijs bij vakmannen in Antwerpen door hier een schilder offerte aan te vragen. Vind een goedkope schilder voor al jouw lakwerken en algemene schilderwerken."

Prijzen vergelijken

Schilderwerken info

Schilder Antwerpen gevel

Schilder Antwerpen gevels

Wie een mooie witte gevel wenst, kan zijn buitenmuren laten schilderen door een schilder in de buurt. Vervuiling op gevels zorgen voor een onfrisse "look" van jouw eigendom. Volgende zaken kunnen zorgen voor een vuile gevel, denken vooral aan: groenaanslag op de gevel door de nabijheid van bomen en groenaanleg, zure regen, mosaanslag, zwarte schimmel op de gevel, klimop... maar ook scheuren in de gevel kunnen zorgen voor vochtproblemen in de gevel. Als gevolg van vervuiling en vocht in de gevel zal de verf afbladderen en loszitten op de gevel. Een schilder uit Antwerpen zal jouw gevel schilderen in een kleur naar keuze. Een professionele schilder beschikt over voldoende materiaal om gevels van woningen te schilderen, maar ook de gevels van kantoren, appartementen, garages, openbare gebouwen, loodsen, magazijnen enz... Niet alleen gevels schilderen, ook gevel kaleien zijn de specialiteit van een schilder. Zoek je de prijs van een schilder voor buitenschilderwerken, vraag dan via onze website een offerte aan.

Schilder Antwerpen binnenmuren

Schilder interieur & binnenmuren Antwerpen

Wens je jouw nieuwbouw in Antwerpen te laten schilderen of jouw bestaande muren en/of plafonds laten herschilderen? Dat kan. Tal van schilders zijn gespecialiseerd in binnenschilderwerken. Zijn schilderen de leefruimtes van woningen en appartementen, alsook de gemeenschappelijke delen van appartementen. Kunnen jouw slaapkamers een nieuw laagje verf gebruiken, laat ze dan in een mooie kleur plaatsen door een schilder uit je buurt. Indien jouw muren er geel uitzien of vergelen door de rook van rokers, de verf op binnenmuren loskomt, de muren van jouw nieuwbouw voldoende droog zijn enz... laat dan jouw interieur opfrissen door de schilderwerken van een professionele schilder. Er zijn tal van materialen die je kan laten schilderen, denk maar aan pleisterwerk, crepi, baksteen, betonsteen, gyprocwanden, gyprocplafonds, tegels enz... Een vakman weet welke soort verf geschikt is voor welke ondergrond. Zoek je de prijs van een schilder in Antwerpen voor het schilderen van binnenmuren, vraag dan via onze website een gratis offerte aan.

Schilder Antwerpen trap

Schilder trap Antwerpen

Is jouw bestaande trap versleten? Komt de oude verflaag los of pakt de vernis van jouw houten trap niet goed meer? Door het dagelijks intensief gebruik van een trap, of dit nu een houten trap of een metalen trap is... de traptreden en trapneus vertoont sporen van slijtage. Dankzij de inschakeling van een professionele schilder wordt de trap weer als nieuw geschilderd. De schilder kan de trap zandstralen en zachtjes schuren om oude verflagen los te krijgen. Na het ontstoffen van de trap, kan de trap met een primer behandeld worden. Voor de afwerking van houten trappen kan je kiezen voor een natuurlijke vernis of je kiest voor een kleurlak. Voor de afwerking van metalen trappen kan je voor een metaalverf kiezen.

Schilder Antwerpen binnendeuren

Binnendeuren schilderen Antwerpen

Fris jouw interieur op dankzij mooie deuren. Populair zijn de "schilderdeuren" die in nieuwbouw woningen of bij renovatieprojecten worden geplaatst. Deze deuren hebben nog geen afwerkingslaag en kunnen in een kleur naar keuze geschilderd worden. Belangrijk is vooraleer een schilder aan de slag gaat, dat de schilderdeuren goed ontvet zijn. Na het plaatsen van een primer, worden de schilderdeuren met een matte lak of met satijnverf afgewerk in een kleur naar keuze. Heb je vol-houten deuren laten plaatsen of wens je jouw bestaande deuren te herverven, dan dienen deze eerst afgeschuurd te worden. Vervolgens worden ze ontstoft en wordt er een primer opgeplaatst. Wie de houtstructuur wenst te zien, kan de deuren laten zandstralen of kan er een kleurloze beiits of lak op laten plaatsen.

Schilder Antwerpen plafonds

Schilder plafonds in Antwerpen

Hoe pak je het schilderen van een plafond aan? Dit is een ingewikkelde klus die om een goede voorbereiding vraagt: zo weet je zeker dat het resultaat helemaal naar wens is. Een schilder inschakelen betekent dat je verzekerd bent van een eindresultaat zonder strepen. Het gebruik van de verkeerde roller is een veelvoorkomend probleem bij mensen die zelf aan de slag gaan met het schilderen van hun plafond. Daarnaast moet je de verf ook ruim aanbrengen en goed uitrollen, zodat het niet te snel droogt en je minder tijd kwijt bent. Ook is het niet aan te raden om meerdere keren uit te rollen: ook dit verhoogt de kans op strepen. Een professional weet als geen ander hoe het beste resultaat wordt behaald.

Schilder Antwerpen muren

Nieuwbouw schilderen Antwerpen

Bij nieuwbouw schilderen is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Bij een nieuwbouwwoning moeten de muren goed opgedroogd zijn, zodat de primer en afwerkingslaag goed blijven zitten. De woning moet eerst goed geventileerd worden: daarom wordt aangeraden om 1 tot 2 jaar na oplevering van de woning te wachten met het inschakelen van een schilder. Ga je te vroeg schilderen, dan krijg je mogelijk te maken met een minder resultaat. Een vakschilder inschakelen is de beste manier om te bepalen of je muren schilderklaar zijn en om verzekerd te zijn van een goed resultaat.

Prijs schilder Antwerpen

De prijs schilder is afhankelijk van meerdere zaken. De prijs voor schilderwerk wordt meestal per vierkante meter berekend. Het uurtarief wordt van tevoren bepaald en daarnaast spelen het type woning en het type schilderwerk een rol in het bepalen van de prijs. Het is altijd aan te raden om eerst een offerte aan te vragen bij een schilder, zodat je van tevoren duidelijkheid krijgt over de prijs. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Voor zowel binnendeuren schilderen als nieuwbouw schilderen schakel je altijd een bekwame vakschilder in!

Prijzen vergelijken

Populaire plaatsen & regio's

Offertes vergelijken