Vergelijk de schouwveger prijs in uw regio

Vergelijk de prijs en bespaar op uw schoorsteenveger

Waarom hier de schouwvegen prijs vergelijken

  • Uw offerte-aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend
  • U ontvangt tot 4 offertes terug
  • U kan besparen op uw factuur
  • U komt in contact met lokale schoorsteenvegers
  • U wint tijd en bespaart geld

Hoe de prijzen vergelijken

Dringend schoorsteenveger nodig?

Schoorsteen laten reinigen

Een vuile en verontreinigde schouw kan leiden tot schouwbrand, met alle gevolgen van dien... De vervuiling in de schoorsteen is meestal te wijten aan roetvorming, teer, asse, vogelpoep, vogelnesten, pluimen... maar ook bladeren kunnen ervoor zorgen dat de rookafvoer niet meer optimaal verloopt. Een verstopte schouw kan zorgen voor rookontwikkeling binnenskamers maar kan ook leiden tot CO-vergiftiging. Je schouw laten schoonmaken door een schouwveger is dus zeer belangrijk. Vandaag worden schouwkanalen langs binnen gereinigd.

Vogelnesten laten verwijderen

Vogels nesten zich graag in de schouwmantel. Vogelnesten zorgen voor een verstopte schouw en zijn een gevaar voor schouwbrand. De vogelnesten laten verwijderen doe je het best zo snel mogelijk. Rookgassen die niet goed afgevoerd kunnen worden, zorgen ook voor vochtproblemen. De gassen verdampen door de verstopping in de mantel en verdampen. Ze zorgen voor vochtproblemen, bruine vlekken en schimmels. Om vogelnesten te vermijden laat je best roosters plaatsen in combinatie met een vogelwering bvb tegen duiven.

Schoorsteenrenovatie

Vertoont jouw schouw scheuren, loszittende stukken metselwerk of voegen? Is de schouw ingezakt, bestaat er gevaar voor instorting van de schouw... laat dan een schouwrenovatie uitvoeren. De vakman voert niet alleen metselwerken uit, hij plaatst nieuwe schouwen en schouwkanalen en hij staat ook in voor de reiniging van de schouwmantel. Door middel van hogedruk reinigt hij de schouw langs buiten.

Offertes vergelijken

Populaire plaatsen & regio's

Offertes vergelijken