Vergelijk de grondwerken prijzen bij aannemers in uw regio

Vergelijk de prijzen in uw regio en bespaar op uw graafwerken

Waarom hier prijzen vergelijken

  • Uw offerte-aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend
  • U ontvangt tot 4 offertes terug
  • U kan besparen op uw factuur
  • U komt in contact met lokale grondwerkers
  • U wint tijd en bespaart geld

Hoe de grondwerken prijs vergelijken

Grondwerken nodig?

Ontstopper"Putten graven, zwembad uitgraven, funderingen graven, rioleringen graven en plaatsen, putten graven en plaatsen zoals septische put en regenwaterput... vijver graven, siervijver of zwemvijver uitgraven... tuin nivelleren, grond afgraven en wegvoeren, teelaarde afgraven... gracht uitgraven, waterloop graven... er zijn tal van graafwerken en grondwerken die door een aannemers uitgevoerd kunnen worden. Heb je nood aan goedkope grondwerken? Vergelijk hier de grondwerken prijzen bij aannemers met een graafmachine."

Offertes vergelijken

Funderingen graven

Funderingssleuven uitgraven voor buitenmuren en dragende binnenmuren vallen onder graafwerken tijdens de bouw van de woning. De breedte van de funderingssleuven zijn afhankelijk van de breedte van de muur die erboven wordt gemetst. Je kan zelf de aarde en zand met de shop graven maar als je harde grond hebt, zoals kleigrond, zal manueel graven een stuk moeilijker worden. Best huur je dan een graafmachine of laat je een grondwerker komen die op jouw werf de sleuven graaft. Een aannemer grondwerken beschikt ook over veel soorten graafmachines en materiaal om de grond ook af te voeren. Een hydraulische graafmachine huren kan bij verhuurcentra maar er zijn tal van vakmannen die voor jouw funderingsputten de klus kunnen klaren. Zoek je de funderingen graven prijs? Vergelijk hier alle kosten.

Rioleringen graven

Leidingen van huishoudelijk afvalwater en leidingen van wc, regenputten en septische putten worden onder de grond geplaatst in de vorm van afvoerbuizen naar de openbare riolering of naar een eigen rioleringsstelsel. Alle rioleringen graven zijn een hele klus als je dit manueel wenst te doen. Je dient over een zeer goede rug en tijde te beschikken. Bovendien dien je zeer goed het rioleringsplan te kunnen lezen om alles zelf perfect uit te voeren. Na het uitgraven van de riolering, dient alle grond overtollige en onbruikbare grond vervoerd te worden en eventueel gebruikt worden om het bouwterrein te nivelleren. Zoek je de rioleringen graven prijs? Vergelijk hier de kosten bij verschillende aannemers.

Zwembadput graven

Wens je een ondergronds zwembad te plaatsen, dan dien je een put of kuil in de tuin / grond te graven. Afhankelijk van de afmetingen van het zwembad, kan je opteren om het manueel of machinaal te laten uitgraven. Je kan het best een graafmachine of wiellader huren om de put te graven. Na het graven kan het overtollige zand gebruikt worden voor de aanleg van de tuin. Een vakman kan ook alle grond afvoeren tegen betaling. Vervolgens kan in de bouwput het zwembad geplaatst worden. Zoek je de zwembad graven prijs? Vergelijk hier de kosten bij verschillende aannemers.

Kelder graven

Wie extra plaats wenst, kan opteren om ondergronds plaats te maken door het plaatsen van een kelderruimte of kruipruimte. Je kan de kelder gebruiken als ondergronds garage, extra stockageruimte, stookruimte, fitnessruimte enz... Hou er rekening mee dat het graven van een kelder veel aarde, vervuilde grond, keien, bestaande funderingen kan blootleggen. Alles dien immers na de graafwerken afgevoerd te worden. Er zijn tal van soorten kelders die je kan plaatsen, denk maar aan de plaatsing van een gegoten kelder, gemetste kelder of préfabkelder. Door het groot aantal volume grond schakel je het beste een "aannemer grondwerken" in. Zij zorgen voor de graafmachine en de afvoer en verwerking van de grond en vervuiling. Dankzij het machinaal uitgraven van de kelderput via een graafmachine, gaat alles veel sneller. Vergelijk via onze website de prijzen voor het uitgraven van kelders bij verschillende vakmannen uit je buurt.

Grond bouwrijp maken

Wie wenst te bouwen op een bouwgrond kan geluk hebben dat er geen bestaande gebouwen of bomen op het perceel staan. Vooraleer de bouwwerken kunnen starten dient immers de bouwgrond bouwrijp gemaakt te worden. De grond moet toegankelijk gemaakt worden voor de aannemers. Bij het bouwrijp maken van gronden denken we aan het rooien en frezen van bomen en struiken. De benodigde afbraakwerken van bestaande gebouwen, maar ook het uitgraven en verwijderen van bestaande funderingen en kelders... Ook het leegpompen en opvullen van bestaande vijvers en grachten behoren tot de werkzaamheden. Na de graafwerken en het afgraven van de teelaarde, moeten nivelleringswerken ervoor zorgen dat het bouwterrein bouwklaar is om zware machines te plaatsen. Indien nodig zullen de rijplaten geplaatst worden. Bij de aanleg van verkavelingen zal de aannemer zorgen voor de aanleg van waterlopen, wegen en rioleringen.

Regenwaterput & septische put plaatsen

Het hemelwater en afvalwater wordt verzameld via de afvoeren en rioleringen. Tijdens de fase van de funderingswerken en rioleringswerken dienen bepaalde putten uitgegraven te worden. Denk maar aan het graven van de septische put en graven van de regenput en vetputten. De putten graven, plaatsen en aansluiten op de riolering behoren tot de taak van de grondwerker. De aannemers zorgt ook voor de afvoer van vervuilde grond en de toevoer van geschikte grond. Wens je de septische put plaatsen prijs vergelijken of de prijs voor het uitgraven en plaatsen van een regenput te kennen, vraag hier prijs aan.

Grond nivelleren tuinen

Wie te kampen heeft met een oneffen bouwterrein kan een aannemers inschakelen die instaat voor het effenen en nivelleren van gronden en tuinen, maar ook bouwgronden kunnen machinaal perfect waterpas gemaakt worden. Door het bouwrijp maken van gronden, het uitgraven van grond en afgraven van teelaarde en de toevoer van goede grond, kunnen gronden perfect vlak gemaakt worden. De vlakke grond kan gebruikt worden voor het inzaaien van graszaden, het plaatsen van grasmatten en het inplanten van bomen, planten en struiken. De overtollige grond wordt afgevoerd en verwerkt. Ben je op zoek naar de nivellering prijs, vraag hier een vrijblijvende prijsofferte aan.

Vijver, siervijver en waterlopen graven

Bij alles wat met water te maken heeft, komen er de benodigde grondwerken bij. In de tuin bijvoorbeeld, zijn de meest voorkomende graafwerken een vijver uitgraven en aanleggen of een siervijver aanleggen. Maar ook een zwembad uitgraven en zwemvijver graven zijn de taken van de aannemers. Ook voor openbare instellingen, gemeenten enz... behoren grachten graven en baggeren, waterlopen graven en keermuren plaatsen tot de werkzaamheden van de graafwerker. Zij beschikken immer over professionele graafmachines om de werken uit te voeren. Je zwemvijver laten uitgraven? Een waterloop of gracht laten graven? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Populaire plaatsen & regio's