Ramenwasser

Ramenwasser nodig? Vergelijk de ramenwasser prijs in jouw buurt voor het wassen van ramen en deuren, winkelramen, verandadak, glazen schuifdeuren, koepels, lichtstraat, vliesgevel, dakramen, glazen balustrades...

 

Waarom hier prijzen vergelijken

  • Uw offerte-aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend
  • U ontvangt tot 4 offertes terug
  • U kan besparen op uw factuur
  • U komt in contact met lokale ruitenwassers
  • U wint tijd en bespaart geld

Hoe de prijs van een ruitenwasser vergelijken?

Ramen laten wassen?

Ramenwasser"Wie te kampen heeft met vuil glas bij hem thuis of op kantoor, schakelt het best een ramenwasser in. Ramen lappen is voor veel mensen fysiek niet mogelijk of gewoonweg te gevaarlijk. Een professionele ruitenwasser beschikt over voldoende kuismateriaal om ramen en beglazing veilig te reinigen, ook op grote hoogte. De ruitenwasser beschikt immer over ladders, hoogtewerker en een Tucker Pole-systeem. Ben je op zoek naar de ramenwasser prijs, vraag dan via onze website een offerte aan. Je komt in contact met de beste ramenlappers in jouw buurt."

Offerte aanvragen

Soorten beglazing

Ramen laten wassen

De ramen laten wassen door een ramenwasser is een goed idee als je zelf niet in staat bent om ze te wassen. Ook ramen op grote hoogte laat je het best reinigen door een ruitenwasser uit je buurt. De ramenwasser wast tal van soorten ramen bij particulieren en bedrijven, denk maar aan standaard ramen, glazen schuiframen, glazen spatwanden, glazen binnenwanden, dakramen enz...

Ramen kantoren / magazijnen wassen

De glazenwasser maakt alle soorten glas in jouw kantoor, magazijn of lood proper. Zowel buitenramen als binnenbeglazing zoals kantoorramen en glazen wanden zijn kraaknet dankzij een ramenlapper. 

Glazen deuren wassen

De ramenlapper wast vuile glazen deuren bij zowel particulieren en glazen deuren van kantoren en bedrijven. Glazen deuren zoals glazen douchedeuren, glazen draaideuren, glazen tourniquets, glazen mivapoorten ( mindervalidepoort), enz... Hij zorgt ervoor dat alle vuil en vetplekken worden verwijderd. Het glas van deuren wassen kan éénmalig, maar ook periodiek gebeuren. 

Rolluiken laten reinigen

Rolluiken zijn gevoelig aan vervuiling, dank maar aan groene en zwarte aanslag, stof en vuil. Een ramenwasser is meestal ook gespecialiseerd in het reinigen van vuile rolluiken. Zowel manueel bedienbare als elektrische rolluiken kan de ramenwasser schoonmaken.

Glazen balustrade laten wassen

Glazen balustrades worden op termijn vuil door vette handen, regen, vervuiling enz... Het glas wordt mat en vertoont vuile vetvlekken of groenaanslag en strepen. Alle soorten glazen relingen worden gereinigd zoals buitenbalustrades op balkons, glazen balustrades van binnentrappen en trappenhallen, glazen balustrades van roltrappen en loopbanden enz... 

Glazen verandadak

Heb je een veranda of terrasoverkapping met glazen dak of in kunststofplaten? Laat het dan kuisen door een ramenwasser. Verandadaken vertonen op termijn vervuiling van stof, groene aanslag, bladeren enz... Daar een glazen dak moeilijk bereikbaar is, schakel dan een ruitenwasser in. Deze beschikt immers over voldoende materiaal om glazen daken schoon te maken.

Glas lift reinigen

Ook het glas van een lift of liftkoker wordt zeer snel vuil en vertoont strepen en vettige handen. Denk maar aan een glazen liftkoker, de glazen liftdeuren en eventuele spiegels in de lift. Dit oogt niet netjes voor de gebruikers van de lift. Laat jouw lift schoonmaken door een ramenwasser.

Koepel & lichstraat wassen

Ook dakdoorvoeren zijn voorzien van glaspartijen, zoals glazen koepels of lichtstraten in glad of kunststof platen. Een ramenwasser reinigt koepels en lichtstraten in een mum van tijd.

Winkelramen wassen

Propere vitrines van winkels en shoppingcentra die mooi ogen, zorgen voor meer verkoop. Een glazenwasser reinigt alle soorten ramen met osmosewater, vrij van vervuiling en kalk. Dit zorgt ervoor dat jouw winkelraam zonder strepen proper gemaakt kan worden. Alle soorten glas in winkels en shoppingcentra worden door de ruitenkuiser proper gemaakt, zoals het glas van vitrines, glazen balustrades, spiegels enz.

Glas toonzaal / showroom wassen

Ook het glas van een showroom of toonzaal dient periodiek gereinigd te worden. Een ramenwasser zorgt voor de schoonmaak van het glas zonder strepen, ook als de zon er op zit. De ramenwasser wast glazen vliesgevels en grote raampartijen van toonzalen in een mum van tijd.

Offerte aanvragen

Populaire plaatsen & regio's

Offerte aanvragen