Garagepoort prijs vergelijken

Vergelijk de garagepoort prijs in uw regio en bespaar

Waarom hier prijzen vergelijken

  • Uw offerte-aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend
  • U ontvangt tot 4 offertes terug
  • U kan besparen op uw factuur
  • U komt in contact met lokale poorten installateurs
  • U wint tijd en bespaart geld

Hoe de garagepoort prijs vergelijken

Garagepoort nodig?

Installateur garagepoortenEen nieuwe garagepoort plaatsen of een bestaande garagepoort renoveren? Ben je op zoek naar een nieuwe poort voor de toegang tot de garage, een garagebox of ondergrondse parking? Vergelijk de prijs van garagepoorten voor alle soorten poorten zoals sectionale garagepoorten, schuifpoorten, zwaaipoorten, rolpoorten enz... Vergelijk poorten in alle afmetingen en afwerkingsmaterialen zoals aluminium, hout en PVC. Koop een dubbelwandige geïsoleerde garagepoort voor jouw nieuwbouw of verbouwing of een eenvoudige kantelpoort voor jouw alleenstaande garagebox.

Sectionale garagepoorten

Sectionale garagepoorten zijn automatische garagepoorten die opgebouwd zijn uit meerdere isolerende panelen. Deze panelen zijn verbonden door scharnieren en rollen verticaal op en neer op rails om te openen en te sluiten. Sectionale garagepoorten zijn populair omdat ze efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn verkrijgbaar in tal van afmetingen zodoende ze perfect passen in nieuwe als in bestaande garageopeningen. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende materialen en stijlen, waardoor ze een veelzijdige optie zijn voor huiseigenaren, maar ook in de industrie worden ze gebruikt. Ze worden beschouwd als een ruimtebesparende oplossing en zijn geschikt voor wie een strakke, moderne poort wilt. De elektrische poorten worden aangedreven door een elektromotor via een afstandbediening.

Rolpoorten

Rolpoorten, ook wel lamellenpoorten genoemd, zijn een type beveiligingspoort die is opgebouwd uit een reeks horizontale lamellen of spijlen die door scharnieren met elkaar zijn verbonden. Deze lamellen rollen op en neer op rails, vergelijkbaar met een rollende garagedeur, om te openen en te sluiten. Deze poorten worden meestal gebruikt in commerciële ( winkels ) of industriële omgevingen om een gebouw of eigendom te beveiligen. Ze zijn meestal gemaakt van staal of aluminium, waardoor ze duurzaam en bestand zijn tegen weer en slijtage. Ze kunnen handmatig of automatisch worden bediend met behulp van een elektromotor. Rolpoorten zijn populair omdat ze ruimtebesparend zijn en kunnen worden gemaakt om in een breed scala aan openingen te passen. Ze zijn eenvoudig te bedienen en kunnen een hoog beveiligingsniveau bieden.

Horizontale schuifpoorten

Schuifpoorten zijn een soort garagepoort die horizontaal langs een baan of geleiderail bewegen. Ze bestaan uit een enkel paneel of meerdere panelen die langs een rail schuiven om te openen en te sluiten. Schuifpoorten worden meestal gebruikt in residentiële en commerciële omgevingen om de toegang tot een gebouw ( garage / ondergrondse parking ) te beveiligen. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan materialen, waaronder hout, aluminium, staal en vinyl. Ze kunnen handmatig of automatisch worden aangestuurd door middel van een elektromotor en kunnen worden uitgerust met verschillende toegangscontrolesystemen zoals toetsenborden, kaartlezers of afstandsbedieningen. Ze zijn populair omdat ze ruimtebesparend zijn en kunnen worden ontworpen om op te gaan in de omliggende architectuur. Ze zijn doorgaans ook eenvoudig te bedienen en bieden een hoog beveiligingsniveau. Het nadeel is de plaats die ze innemen aan de zijkant van de garage.

Opendraaiende garagedeuren

Opendraaiende of openzwaaiende garagedeuren, ook wel garagedeuren met scharnier genoemd, zijn een soort garagedeuren die naar buiten openen. Ze zijn vergelijkbaar met deur en worden aan de zijkant van de garageopening bevestigd. Ze zijn meestal gemaakt van hout, staal of aluminium. Ze hebben ruimte voor de garage nodig om te openen en te sluiten, dus ze zijn niet geschikt voor opritten met beperkte ruimte. Ze zijn doorgaans eenvoudig te installeren en te onderhouden. Ze zijn geschikt voor degenen die een traditionele of rustieke uitstraling willen. Ze kunnen handmatig of automatisch worden bediend met behulp van een elektromotor. Ze kunnen worden geverfd of gebeitst om bij de buitenkant van uw huis te passen.

Kantelpoorten

Kantelpoorten, ook wel kantel-garagepoorten genoemd, zijn een soort poort die opengaat door naar boven te kantelen in plaats van open te schuiven of te zwaaien. Ze zijn meestal gemaakt van hout of metaal en worden gebruikt in verschillende omgevingen, waaronder opritten, commerciële parkeerterreinen en industriële faciliteiten. Ze staan bekend om hun strakke ontwerp en minimale ruimtebehoefte, omdat ze geen extra ruimte nodig hebben om te openen en te sluiten zoals andere soorten poorten. Ze hebben ook de neiging om veiliger te zijn, omdat ze minder snel worden geopend. Ze kunnen handmatig of met een elektromotor worden bediend en kunnen beveiligingsfuncties hebben zoals automatische sloten en toegang op afstand. Ze zijn ook relatief eenvoudig te onderhouden, omdat ze minder bewegende delen hebben dan andere soorten poorten.

Industriële poorten

Industriële poorten zijn heavy-duty poorten die doorgaans worden gebruikt in commerciële of industriële omgevingen zoals magazijnen, fabrieken en loodsen. Ze zijn ontworpen om zwaar gebruik en industriële omgevingen te weerstaan en zijn vaak gemaakt van materialen zoals staal of aluminium. Ze kunnen handmatig of gemotoriseerd zijn en kunnen functies hebben zoals veiligheidssloten, automatisch openen en sluiten en toegang op afstand. Ze worden gebruikt om de toegang tot specifieke gebieden te controleren, een faciliteit te beveiligen en de stroom van goederen en voertuigen te beheren.

Elektrische garagepoorten

Elektrische garagepoorten zijn een soort garagedeur die wordt aangedreven door een elektromotor en wordt bestuurd door een schakelaar op afstand of aan de muur. Ze zijn ontworpen om het openen en sluiten van de garagedeur snel en gemakkelijk te maken. Ze worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder hout, staal en aluminium, en zijn er in verschillende stijlen en ontwerpen verkrijgbaar. Sommige elektrische garagepoorten hebben ook extra functies, zoals automatische openers en veiligheidssloten. Ze kunnen ook sensoren hebben die obstakels detecteren, zodat de deur automatisch omkeert wanneer deze met iets of iemand in aanraking komt. Elektrische garagedeuren bieden het gemak van bediening op afstand en kunnen ook worden geïntegreerd met smart home-systemen voor extra gemak en veiligheid. De meest geplaatste elektrische garzagepoort is de elektrische sectionale garagepoort.

Garagepoort installateurs in jouw buurt

Offertes vergelijken