Vergelijk de draadafsluiting prijzen bij vakmannen in uw regio

Vergelijk de prijzen in uw regio en bespaar op het plaatsen van een draadafsluiting

Waarom hier prijzen vergelijken

  • Uw offerte-aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend
  • U ontvangt tot 4 offertes terug
  • U kan besparen op uw factuur
  • U komt in contact met lokale vakmannen
  • U wint tijd en bespaart geld

Hoe werkt het

Draadafsluiting laten plaatsen?

"Uw tuin afbakenen met een tuinafsluiting of stevig hekwerk? Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Een veel gebruikte afsluiting is de draadafsluiting. Dergelijke constructies beschermen uw eigendom tegen ongewenste bezoekers en verhogen uw privacy.

De draadafsluiting kan geplaatst worden in verschillende uitvoeringen. Denk maar aan de draadafsluiting zonder bovenbuis, draadafsluiting met bovenbuis of voorzien met extra prikkeldraad. Onderaan de tuinafsluiting is het al dan niet mogelijk een betonplaat te plaatsen. Ook qua kleur zijn er verschillende mogelijkheden. Ze zijn verkrijgbaar als groene tuinafsluiting of als zwarte draadafsluiting. Nadien kunnen er verschillende soorten hekkenschermen geplaatst worden om de privacy te verhogen. Denk maar aan een heidemat, kunsthaag, VDM banden en gezichtsschermdoeken.

De afsluiting met draad is verkrijgbaar in verschillende hoogtes zoals 120 cm, 150cm, 180cm en 200cm. Het type draad kan ook gekozen worden, denk maar aan de vierkante draadafsluiting of de gevlochten draadafsluiting. Kortom deze afsluiting is ideaal voor de bescherming van de tuin, woning, bedrijf, kinderen, honden... De bekleding van de gaasafsluiting zal ook het type bepalen.

De tuinomheining in draad is verkrijgbaar voor professionelen en particulieren. Er bestaan ook wegneembare tuinafsluitingen, denk maar aan de stalen draadafsluitingen. Dit zijn een draadpanelen in staaldraad en zijn extra stevig. Draadafsluiting laten plaatsen? Vergelijk de prijs bij uw tuinman, tuinier, aannemer, hovenier via onze website en vergelijk de tuinafsluiting prijzen."

Offertes vergelijken

Populaire plaatsen & regio's