Gyprocwerken

Gyproc laten plaatsen? Wat kosten gyprocwerken bij aannemers uit jouw buurt? Vergelijk hier de prijs voor het plaatsen van gyproc wanden, gyproc plafonds, afwerking van zolders, schuin dak, oude muren, vochtige muren enz...

 

Waarom hier prijzen vergelijken

  • Uw offerte-aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend
  • U ontvangt tot 4 offertes terug
  • U kan besparen op uw factuur
  • U komt in contact met lokale aannemers
  • U wint tijd en bespaart geld

Hoe de prijs van gyproc plaatsen vergelijken?

Gyprocwerken laten uitvoeren?

Aannemer gyprocwerken"Wie toe is een aan grondige renovatie of een woninguitbreiding, het maken van extra kamers... zal nood hebben aan valse wanden. Deze worden meestal uitgevoerd in gipskartonplaten die tegen een frame worden geplaatst. In de volksmond wordt al snel het woord Gyproc genoemd, naargelang de merknaam. Heb je nood aan een installateur van gipskarton uit jouw regio? Gyproc plaatsen? Vergelijk dan hier de prijzen bij aannemers. Zij plaatsen valse wanden, valse plafonds, scheidingswanden, werken schuine zolderdaken af, plaatsen gyproc tegen vochtige muren enz..."

Offerte aanvragen

Soorten gyprocwerken

Gyprocwanden plaatsen

Dit zijn de meest geplaatst soort wanden bij renovatiewerken. Gyproc scheidingswanden worden tegen een aluminium frame geplaatst en bekleedt met gipskartonplaten, al dan niet geschikt voor vochtige ruimtes zoals een keuken of badkamer. De gyprocplaten zijn in verschillende afmetingen beschikbaar.

Gyproc tegen schuin dak plaatsen

Om een schuin dak binnenin af te werken van een nieuwe zolderkamer of een hobbyruimte, kan je kiezen voor de plaatsing van gyproc tegen een schuin dak. Maar ook voor de afwerking van de opstaande muren en scheidingsmuren van de kamers. Ten slotte kan je in een zolderruimte gyproc plaatsen als omkasting van een schouw of technische ruimte.

Gyproc plafonds plaatsen

Gipskarton kan perfect gebruikt worden als vals plafond, denk maar aan de plaatsing van een vals plafond in de badkamer, keuken of als verlaagd plafond in de leefruimte. Het voordeel van een vals plafond is dat je er alle technische leidingen, verlichting en bekabeling achter kwijt kan. Bovendien kan het bestaand plafond bewaard worden en wordt in mum van tijd een plafond geplaatst.

Douchewand plaatsen in Gyproc

Wie een nieuwe inloopdouche plaatst mét of zonder deur, kan een scheidingswand in gipskarton laten plaatsen. Gyproc wordt in badkamers toegepast dankzij waterdichte gipskarton plaatmateriaal. Maar het kan ook gebruikt worden als scheidingswand in de badkamer om bijvoorbeeld een badkamermeubel aan op te hangen.

Gyproc tegen vochtige muur plaatsen

Is het plaatsen van gyproc tegen een vochtige muur mogelijk? Ja, als deze volgens de regel van de kunst wordt geplaatst. De vochtige muur dient eerst behandeld te worden tegen doorslaand vocht of tegen opstijgend vocht voordat er een voorzetwand wordt tegen geplaatst. Je kan de voorzetwand al dan niet van isolatie voorzien.

Gyproc met isolatie plaatsen

Wens je jouw buitengevels langs binnen te isoleren? Kies dan voor de plaatsing van een aluminium frame met isolatie tegen de buitengevels. Deze kan je vervolgens afwerken met gipskartonplaten. Er zijn aluminium stuts of staanders verkrijgbaar in verschillende diktes. Afhankelijk van de soort isolatie kan je een dikte kiezen. Maar niet alleen wanden, ook valse plafonds kunnen met isolatie en gipskarton afgewerkt worden.

Offerte aanvragen

Populaire plaatsen & regio's

Offerte aanvragen