Vergelijk de dakisolatie prijzen bij isolatiebedrijven in uw regio

Vergelijk de prijzen in uw regio en bespaar op uw dak laten isoleren

Waarom hier prijzen vergelijken

  • Uw offerte-aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend
  • U ontvangt tot 4 offertes terug
  • U kan besparen op uw factuur
  • U komt in contact met lokale isolatiebedrijven
  • U wint tijd en bespaart geld

Hoe de dakisolatie prijs vergelijken

Dakisolatie laten plaatsen?

"Wist je dat je zolderruimte isoleren tot 30% minder warmteverlies oplevert? Dankzij het plaatsen van de juiste dakisolatie op een keperdak of gordingendak bespaar je op de energiefactuur. Bovendien kan je nu nog genieten van subsidies en premies. Je dak isoleren is dus een must!

Alle soorten daken kan je isoleren, denk maar aan het plat dak en schuin dak. Ook het type zolder kan je voorzien van de juiste isolatie, denk maar aan de bewoonbare zolder, de verloren zolder en de kruipzolder. Afhankelijk van de bereikbaarheid van de zolder en het type dak kan je de beste dakisolatie plaatsen. Dakisolatie is te koop in isolatiepanelen en isolatieplaten, isolatiedekens en matten.

Elk hebben ze hun eigen Rd-waarde of de warmteweerstand. Hoe hoger de Rd-waarde, hoe beter het isolatiemateriaal isoleert. De meest gebruikte soorten dakisolatie voor daken zijn minerale wol zoals glaswoldekens of glaswolmatten / rotswoldekens of rotswolmatten. Dan heb je de kunststof dakisolatieplaten uit PIR, PUR, XPS en EPS. Dit zijn harde platen en worden veel gebruikt bij platte daken. Dan heb je de natuurlijke dakisolatie zoals houtwol dakisolatie, cellulosevlokken, kurk, kokosvezels, hennep dakisolatie en schapenwol... Je kan ook dakisolatie blazen en spuiten. Populair is de Supafil inblaaswol, cellulose, EPS parels en Ecochips." 

Offertes vergelijken

Populaire plaatsen & regio's