Metaalwerken prijs vergelijken

Vergelijk de metaalwerken prijzen in uw regio en bespaar

Waarom hier prijzen vergelijken

  • Uw offerte-aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend
  • U ontvangt tot 4 offertes terug
  • U kan besparen op uw factuur
  • U komt in contact met lokale metaalbewerkers
  • U wint tijd en bespaart geld

Hoe de metaalwerken prijs vergelijken

Metaalwerken nodig?

Aannemer metaalbewerkingMetaalwerken worden uitgevoerd middels het lassen van soorten metalen zoals ijzer, staal, inox en aluminium. Ben je op zoek naar een lasser voor het vervaardigen van metalen constructies? Vraag hier een offerte aan bij aannemers laswerken. Zij staan in voor tal van metaalwerken.

 

Alle soorten metaalwerken

Zwarte stalen binnendeur in een modern interieur

Zwarte stalen binnendeuren

Smuk jouw interieur op met de plaatsing van een zwarte stalen binnendeur. Deze trendy deuren passen in zowel een moderne als klassieke interieurs. Hun industriële stijl geeft jouw interieur een trendy retro-look. Hun slanke profielen zijn zeer sterk en inbraakwerend. Deze deuren zijn te verkrijgen als metalen binnendeur met hoogrendementsglas. Heb je een grote deuropening, dan kan je kiezen de plaatsing van een stalen deur met zijpaneel of een pivoterende stalen deur, waarbij het scharnier in de grond zit maar niet aan de zijkant. Je kan kiezen tussen de klassieke stalen draaideur, de pivoterende deur, stalen taatsdeur of stalen schuifdeur. De beglazing van de stalen deuren bestaat uit isolerend veiligheidsglas. Zeer veilig bij glasbreuk, thermische isolerend en goede akoestische kwaliteiten. De mogelijkheden zijn enorm groot. Wens je een zwarte stalen binnendeur op maat te laten maken door een vakman, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Stalen draaideur

Stalen vouwdeuren

Stalen vouwdeuren worden ook wel stalen harmonicadeuren genoemd. Vooral de zwarte vouwdeuren zijn zeer populair als buitendeur van landelijke bijgebouwen zoals een poolhouse, terrasoverkapping of een houten bijgebouw of eiken tuinkantoor. Ze worden zowel als buitenvouwdeur als windscherm gebruikt. Ze worden niet alleen buiten geplaatst, ook binnen worden ze bij grote deuropeningen toegepast. Vouwdeuren bestaan uit een 2 of meer stalen deurpanelen / kaders, afgewerkt met glas. Het aantal panelen is afhankelijk van de grootte van de deuropening. Je kan de vouwdeuren openen dankzij de scharnieren die de glazen panelen samenhouden. In de stalen kader zit zowel boven als onder een profiel waarin zich de wielen van de vouwdeur kunnen verplaatsen. De wielen zijn noodzakelijk om het gewicht van de panelen te kunnen dragen. Het grote voordeel van stalen harmonicadeuren is dat je kan spelen hoe je alles open en dichtschuift, naargelang de weersomstandigheden of het gebruik van de ruimte.

Stalen scheidingswanden

Metalen scheidingswanden

Wens je 2 ruimtes te scheiden, plaats dan een stalen scheidingswand. De scheidingswand zorgt voor minder luchtverplaatsing, meer privacy en zorgt voor minder lawaai tussen 2 ruimtes. Onze vakmannen maken scheidingswanden in verschillende materialen, denk maar aan stalen scheidingswanden en aluminium scheidingswanden. De profielen van de stalen wanden zijn zeer slank en rank maar supersterk. Ze geven jouw interieur een industriële look. De wanden zijn verkrijgbaar in tal van afmetingen en worden op maat van de klant vervaardigd en geplaatst. De scheidingswanden worden voorzien van isolatieglas dat bovendien ook veiligheidsglas is. Bij glasbreuk kan je je niet verwonden. Stalen scheidingswanden worden zowel bij particulieren als in zakelijke ruimtes geplaatst. Thuis wordt de metalen wand geplaatst tussen de hal en de leefruimte of tussen de keuken en de leefruimte. Of als glazen wand in een houten bijgebouw. De scheidingswand wordt ook veel toegepast in zakelijke ruimtes, denk maar als glazen scheidingswand tussen verschillende kantoorruimtes. Stalen wanden worden ook veel gecombineerd met stalen deuren. Ten slotte worden ze veel als windscherm gebruikt om beschut te zitten tegen regen en wind.

Zwart stalen douchewand in badkamer

Zwart stalen douchewanden

Droom je ook van een mooie douchewand met metalen kader? De douchewanden worden zowel als scheidingswand als spatwand toegepast. Je kan kiezen tussen een stalen douchewand met glas of een douchewand met glas met aluminium profielen. Vooral de zwart stalen douchewanden zijn populair in de moderne badkamer. De douchewanden worden vooral als spatwand in een open inloopdouche geplaatst. Heb je het liever warm in de douche? Plaats dan een douchewand met zwart stalen douchedeur of ééntje in aluminium. Dankzij de afwerking van het staal of aluminium blijft het materiaal in natte ruimtes roestvrij.

Zwarte stalen balustrade

Metalen balustrades

De balustrade wordt vooral toegepast bij binnen- en buitentrappen. Dankzij de plaatsing van een metalen trapbalustrade of een metalen handgreep aan een trap of vide, bescherm je de personen die de trap gebruiken en doe je aan valpreventie. Een metalen trapleuning kan bestaan uit inox, staal of aluminium en worden volledig op maat van de klant gemaakt. Vooral de zwart stalen balustrade met glas of de inox trapbalustrade zijn zeer populair als beschermmiddel bij vides en traphuizen. Maar niet alleen op de trap, ook als borstwering van terrassen en balkons doen ze dienst. Denk maar aan de stalen balkon balustrade of stalen balustrade aan een buitenterras. Ze worden ook toegepast als raambalustrade bij Franse balkons of als omheining rondom een zwembad of vijver.

Metalen rechte trap op maat

Metalen trappen

Onder de metalen trappen op maat, kan je kiezen tussen de stalen trap, aluminium trap, smeedijzeren of inox trap… als binnentrap als buitentrap. Metalen trappen vinden hun toepassing zowel privé, zakelijk als in de industrie. Metalen trappen worden als keldertrap, zoldertrap, gewonen huistrap, brandtrap, kooiladder of als industriële toegangstrap tot bijvoorbeeld een metalen entresolvloer in een magazijn geplaatst. Verschillende types zijn mogelijk om op maat te laten maken, dank maar aan de rechte steektrap, de draaitrap of trap met bordes. De metalen trappen op maat worden met een bijhorende balustrade of handgreep geplaatst. Als afwerking van de traptreden kan je kiezen tussen metaal, glazen traptreden of houten traptreden. Het metaal van de trap kan je laten afwerken met een poedercoating om een RAL-kleur naar keuze te bekomen. Of je kan de trap laten galvaniseren (vooral als buitentrap). Zo worden ze veel geplaatst als buitentrap aan een metalen platform of metalen terras. Binnen zijn de zwarte metalen trappen momenteel zeer populair in de Belgische interieurs.

Stalen buitenraam

Stalen ramen plaatsen

Wie een trendy, moderne en industriële look zoekt als buitenschrijnwerk kan kiezen voor de plaatsing van stalen ramen of voor aluminium ramen met “steellook”. Stalen ramen worden zeer veel toegepast als buitenschrijnwerk / buitenramen in een tuinkamer, tuinhuis, aanbouw en bijgebouwen. Stalen ramen worden ook als binnenramen binnenin de woning of kantoor geplaatst als stalen scheidingswand. De stalen ramen worden al dan niet voorzien van veilige isolerende beglazing. De ramen worden als vast raam, opendraaiend raam, kiepraam of als schuifraam vervaardigd.

Stalen poort

Metalen poorten

Een metalen poort op maat laten maken om te plaatsen voor de oprit van jouw eigendom of als toegangspoort op het bedrijventerrein? Metalen poorten zijn verkrijgbaar in een aantal types, denk maar aan de metalen schuifpoort met één vleugel of metalen draaipoort met twee vleugels. Onder de schuifpoorten kan je kiezen tussen de vrijdragende metalen schuifpoort of de metalen poort op rail. De tuinpoorten worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in tal van afmetingen. Niet alleen de grote tuinpoorten zijn populair ook de kleine metalen poortjes zoals de doorlooppoortjes worden veel geplaatst. Bij grote tuinpoorten kan je de bijhorende poortautomatisatie en/of toegangscontrole laten plaatsen. Ten slotte kan je ook kiezen voor een klassieke smeedijzeren poort met eventueel bijhorend smeedijzeren hekken of sierhekken. Deze poorten worden van spijlen voorzien en worden vooral bij klassieke woningen geplaatst.

Metalen tafelframe op maat

Metalen frames

Wens je een metalen tafelframe op maat te laten maken of stalen tafelpoten? Geen probleem, onze lassers maken allerhande soorten metalen onderstellen voor meubelen zoals tafels, kasten, stoelen enz…

Industriële metaalwerken

Ook voor de industrie maken we alle soorten metalen constructies op maat van de klant, denk maar aan Stalen buizen lassen, RVS spoelbakken, CNC-freeswerken en CNC-draaiwerken, Metalen venstertralies, Metalen brandladders, Metalen loopbruggen, Stalen daken / Metalen luifels, Stalen wanden, Stalen fietsenstalling, Metalen uitkijktorens, Kooiladders, Metalen roostervloeren enz…

Offertes vergelijken

Metaalbewerkers vinden in jouw buurt

Offerte aanvragen