Prijs alarmsysteem Deinze vergelijken bij installateurs uit Deinze

Hoe kan je hier besparen op een alarmsysteem?

 • Uw offerte-aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend
 • U ontvangt tot 4 offertes terug
 • U kan direct besparen op de werken
 • Komt in contact met installateurs uit Deinze
 • U wint tijd en bespaart hier geld

Klik hier en vergelijk prijzen

U woont de regio 9800 Deinze

Woning in Deinze beveiligen

Je woning beveiligen tegen indringers of inbraak is meer dan snel een camera voor je deur hangen. Zo moet je alle mogelijke ingangen bekijken en beveiligen. We denken hierbij vooral aan deuren en ramen. Dit kan je doen door een mechanische beveiliging aan te brengen zoals betere en veiligere sloten maar je kan ook kiezen voor detectoren. De bekendste detectoren merken beweging op maar je hebt ook detectoren die glasbreuk of waterschade detecteren. Bij een elektronisch beveiligingssysteem werk je ook nog eens met een alarmcentrale.

Bedrijf in Deinze beveiligen

Een bedrijf beveiligen is moeilijker dan een woning beveiligen omwille van de vele verschillende personen dat je bedrijf binnen en buiten gaan. Zo heb je onder meer personeel, klanten en leveranciers die op verschillende momenten in het gebouw moeten zijn. Bij bedrijven wordt al snel naar enkele camera’s gegrepen tegen inbraak maar er kan beter gekozen worden voor een elektronisch beveiligingssysteem met een alarmcentrale en verschillende soorten detectoren zoals bewegingssensoren en infraroodcamera’s. Ook een goed georganiseerde toegangscontrole tot het bedrijf verhoogt de veiligheid in een kantoorgebouw en parking maar ook in de opslagplaats en magazijn.

Alarmsysteem

Alarmsystemen heb je in alle maten en prijsklassen. We raden echter sterk aan om te kiezen voor een elektronisch beveiligingssysteem waarbij je een alarmcentrale en detectoren hebt. Je kan zelfs opteren voor een permanentie van buitenaf (noodcentrale). Bij je alarmcentrale maak je vooral gebruik van camera’s en bewegingsdetectoren. De systemen worden geplaatst bij bedrijven en particulieren maar ook in winkels zoals juweliers, kledingwinkels, supermarkten, fietswinkels, apotheken, elektrozaken...

Camerabewaking Deinze

Camerabewaking bij alarmsystemen is een must. Niet alleen kan je zo snel de situatie inschatten, je kan achteraf de beelden gebruiken voor een analyse of om de beelden door te spelen aan bevoegde instanties zoals politie. De prijs voor camerabewaking hangt sterk af van de mogelijkheden van de camera’s. Draadloos, geheugen, infrarood, bewegingsdetectie, software-gestuurd, bediening op afstand,... allemaal items die een camera tot een visuele muur maken. Let er wel op dat camerabewaking niet volledig vrij is en dat je voor verschillende opstellingen toestemming van de overheid of personeel nodig zal hebben.

Toegangscontrole Deinze

De basisbeveiliging van een bedrijf of kantoor omvat steeds een degelijke toegangscontrole. Niet enkel voor het personeel maar ook voor klanten en leveranciers. Zo heb je perfect zicht op het komen en gaan van iedereen. Je kan toegangscontrole uitvoeren aan de inkom maar ook verschillende ruimtes afschermen voor onbevoegden. Natuurlijk bescherm je zo het bedrijf tegen diefstal maar ook tegen schade of ongelukken bij onbevoegden.

Draadloze camerabewaking Deinze

Draadloos is al een tijdje standaard binnen onze communicatie. Denk maar aan je gsm of geluidsinstallatie. Voor beveiligingscamera’s ligt dit iets moeilijker want deze moeten beschermd zijn tegen hacken of wegvallen van het mobiele-netwerk/wifi-netwerk. Ook is het doorzenden van de beelden en eventueel analyseren met software een bewerking dat veel bandbreedte nodig heeft. Niet elk draadloos netwerk kan dit aan. Een bekabelde camera kan je natuurlijk wel draadloos besturen via de alarmcentrale indien gewenst.

Alarmcentrale

De alarmcentrale is het hart van je alarmcentrale. Hier worden alle signalen van je detectoren zoals camera’s en bewegingssensoren opgevangen en verwerkt. Wordt er een afwijking opgemerkt is het ook de alarmcentrale dat een alarmsignaal zal doorsturen naar je gsm of noodcentrale. Er kan ook gekozen worden voor een extra signalisatie zoals zwaailicht of alarmsignaal. Veel alarmcentrales werken met een maximum aan detectoren die kunnen aangesloten worden dus het loont de moeite om een goede inschatting te maken van je noden alvorens over te gaan tot een aankoop.

Brandbeveiliging

Velen vergeten bij het aanvragen van een alarmcentrale om een detectie van brand in te lassen. Branddetectie is levensbelangrijk en een goede branddetectie kan levens redden of een groot deel van de woning vrijwaren van brandschade. Er zijn veel mogelijkheden om brand te detecteren en te bestrijden. Ook kan een alarmcentrale je verwittigen indien er brand uitbreekt. Werk je met een bemande noodcentrale dan kan de noodcentrale indien nodig de brandweer inschakelen.

Prijs beveiliging

De prijs van beveiliging is de prijs dat je wenst te betalen’ wordt veel gezegd. Het is echter zo dat je de prijs moet inschatten naar het eventuele risico dat je loopt op inbraak, schade of brand. Ook de prijs van de woning en je inboedel bepalen mee de prijs. Net zoals de grootte van de woning of gebouw. Bij het bekijken van de kostprijs, neem je ook je verzekeringspolis mee. De prijs van je verzekeringspremie zal misschien kunnen dalen of is extra te beveiliging net verplicht om recht te hebben op deze premie. Om een goede inschatting te krijgen van de prijs van een alarmcentrale moet je weten welke en hoeveel detectoren zoals camera’s of bewegingsdetectoren je nodig zal hebben.

Kom in contact met de beste installateurs uit de regio Deinze

Het is niet eenvoudig om de juiste alarmcentrale te kiezen. Er zijn vele merken op de markt elk met hun eigen pluspunten. Ook zijn er verschillen tussen de leveranciers/installateurs. Vergelijk minstens 3 verschillende installateurs met gelijkaardige alarmsystemen. Sommige zullen uit de boot vallen omdat ze bijvoorbeeld niet over de gevraagde detectoren of camera’s beschikken. Ook eventuele uitbreidingen kan je vergelijken.

Klik hier en vergelijk prijzen

Offertes van de beste merken

 • ADI
 • Alaecto
 • Aritech
 • Blaupunkt
 • Bosch
 • BTicino
 • Chuango
 • Egardia
 • eTiger
 • Galaxy Flex
 • Honeywell
 • Inim
 • Jablotron
 • Jablotron 100
 • Networx
 • Powermax
 • Protexiom
 • Risco
 • Satel
 • Scantronic
 • Smanos
 • Somfy
 • Visonic

Laatste alarmsysteem-installatie offerte-aanvragen

Philippe: alarminstallatie winkel

"Beste, wij hebben een elektrowinkel. Aangezien er de laatste tijd veel inbraken zijn in onze regio wensen wij onze winkel professioneel te beveiligen, wat zijn de mogelijkheden en wat is de prijs voor een alarmsysteem voor winkels?"

Margot: bewakingscamera's

"Hallo, wij hebben voor ons magazijn een grote parking die we wensen te beveiligen met slagbomen en bewakingscamera's. Graag komen wij in contact met installateurs van camerabewaking voor parkings.."

Jan: vakantiewoning beveiligen

"Gedurende de tijd dat we niet in onze vakantiewoning in Frankrijk zijn, wensen wij alles in de gaten te kunnen houden. Graag een offerte voor camerabewaking met draadloze IP-camera's op WIFI met bijhorende mogelijkheden van een plaatselijke alarmcentrale.."

Xavier: wat kost de beveiliging van onze werkplaats?

"Beste, er gebeuren op regelmatige tijdstippen calamiteiten in onze werkplaats. We wensen dieven af te schrikken en onze werkplaats te beveiligen. Wat stellen jullie voor, graag een afspraak."

Jens: diefstal voorkomen

"Hallo voor onze school staat een fietsenberging met de fietsen van onze kinderen. Graag hadden wij onze berging willen beveiligen met camera's. Bedankt Jens."

Alarmsysteem Deinze
4 (80%) 5 stemmen

Klik hier en vergelijk prijzen