Vergelijk cv-ketel prijzen bij installateurs in Deinze

Hoe kan je hier besparen op een nieuwe verwarmingsketel?

 • Uw offerte-aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend
 • U ontvangt tot 4 offertes terug
 • U kan direct besparen op uw installatie
 • Komt in contact met cv-installateurs uit Deinze
 • U wint tijd en bespaart hier geld

Klik hier en vergelijk prijzen

CV-ketel info

Nieuwe CV-ketel Deinze

Een nieuwe verwarmingsketel installeren of een bestaande cv-ketel vervangen? Installateurs van verwarmingsketels uit de regio Deinze verzorgen de levering en installatie van nieuwe cv-ketels zoals mazoutketels, gasketels en elektrische verwarmingsketels. Onafhankelijk van de brandstof ( mazout, gas of elektriciteit ) worden ecologische en milieuvriendelijke ketels geplaatst zoals condensatieketels op gas en condensatieketels op mazout. Maar ook HR-ketels, VR-ktels, UHR-ketels, Solo- en combiketels worden geplaatst. Wens je de prijs van een cv-installatie in Deinze te weten, vraag hier dan een vrijblijvende offerte aan.

Gasketels Deinze

Heb je momenteel nog een oude mazoutketel staan of een CV-ketel op gas van meer dan 15 jaar oud, dan laat je deze het best vervangen door een nieuwe gasketel. De nieuwste generatie verwarmingsketels op gas zijn de gascondensatieketels. Deze zijn een stuk zuiniger geworden waardoor het rendement een stuk hoger ligt. U verbruikt een stuk minder aardgas om dezelfde kamertemperatuur te bereiken. Er bestaan een aantal soorten cv-gasketels, denk maar aan de gaswandketel en de gas-vloerketel. De vloermodellen hebben een stuk meer vermogen dat de wandmodellen, waardoor ze ook beter geschikt zijn voor de productie van sanitair warm water. Als je een gasketel wenst voor productie van zowel sanitair warm water als warm water voor de CV-installatie dan dien je een gas-combiketel te plaatsen. als Je mag rekenen op een kost van minimum € 1.500 voor de levering en installatie van een nieuwe gasketel.

Klik hier en vergelijk prijzen

Veel gestelde vragen

 • Een condensatieketel is een moderne hoogrenderende verwarmingsketel die energie recupereert uit de rookgassen. Die energie gaat anders verloren door de schoorsteen. De condensatieketel is daardoor efficiënter dan de traditionele ketels. Zijn rendement ligt elf procent hoger dan dat van een hoogrendementsketel. Je kan kiezen tussen gas-condensatieketel of een mazout-condensatieketel.

Kom in contact met de beste cv-installateurs uit de regio Deinze

Goede installateurs

Offertes van de beste CV-ketel merken

 • Vaillant
 • ATAG
 • Remeha
 • Junkers
 • ACV
 • Viessmann
 • Buderus
 • Bulex

Laatste CV-ketel offerte-aanvragen

Eddy: nieuwe gasketel

"Graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van nieuwe verwarmingsketel op gas. Bedankt Eddy."

Jan: vervanging Junkers CV-ketel

"Heb momenteel een Junckers CV-ketel / HR-ketel met 2 ketels op 1 schouw (geen gesloten model). Graag offerte voor de vervanging van de ketels zelfde merk of Vaillant."

Philip: Combiketel plaatsen

"Ik ben op zoek naar een combi-gasketel voor een huis met 15 radiatoren en een warmwaterboiler voor 5 personen. De huidige ketel is een mazoutketel en de gasaansluiting moet nog geplaatst worden."

Ine: offerte condensatie gasketel + zonneboiler

"Graag offerte voor een condensatie gasketel + zonneboiler (4 volwassenen, verbruik van 15.000 kWh per jaar)."

Nico: CV-installatie nieuwbouw

"Wij zijn op zoek naar iemand die een volledige nieuwe cv-installatie kan verzorgen. Graag info over gasketels of mazoutketel, wat is het interessantste?"

CV-ketels Deinze
4 (80%) 5 stemmen

Klik hier en vergelijk prijzen