Prijs schoonmaakbedrijven Elst vergelijken

Hoe kan je hier besparen op schoonmaak kosten?

  • Uw offerte-aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend
  • U ontvangt tot 4 offertes terug
  • U kan direct besparen op de werken
  • Komt in contact met schoonmaakbedrijven uit Elst
  • U wint tijd en bespaart hier geld

Klik hier en vergelijk prijzen

Over schoonmaak

Ramenwasser Elst

De glazenwasser uit Elst maakt allerlei soorten vensterramen en vitrines schoon. Denk maar aan ramen bij particulieren zoals dakramen, vensterramen, koepels, lichtstraten, loopglas... Ook vensters wassen op moeilijk bereikbare plaatsen zijn dankzij de hoogtewerker, rolstellingen of schaarlift mogelijk. Ook de ramen van bedrijven en kantoren kunnen periodiek schoongemaakt worden. Denk maar aan de schoonmaak van vitrines van een showroom, schoonmaak winkelramen, vliesgevels van kantoorgebouwen, glazen borstwering en balustrades, loopglas enz... ook de omlijstingen van het vensterglas wordt meegenomen bij het onderhoud. Bij voorkeur wordt ramenwassen met osmosewater gebruikt, dat is zuiver gefilterd leidingwater dat vrij is van alle mogelijke verontreinigen zoals bacteriën, chloor, onkruidverdelgers, metalen...

Kantoorschoonmaak Elst

Periodieke schoonmaak van kantoren is één van de meest gevraagde diensten binnenin zakelijke schoonmaak. De kuisfirma staat in voor het proper houden van verschillende kantoorruimtes zoals de receptieruimte, werkplek, eetzaal en bedrijfskeuken, vergaderzaal, bovengronds en ondergronds parkings... Ook het kantoormateriaal zoals de kantoormeubelen en kantoormachines worden volgens de voorschriften onderhouden. Denk maar aan het afstoffen en reinigen van computers & laptops, printers en faxapparaten. Ook alle glaspartijen op kantoor worden onderhouden zoals glazen bureaumeubelen, vensterglas, glazen balustrades... Ook bedrijfstapijt mag niet vergeten worden zoals vast tapijt en tapijttegels, deurmatten en inloopmatten... Ook het bedrijfssanitair zoals toiletruimtes, sanitaire blokken, bedrijfsdouches... mogen niet vergeten worden.

Schoonmaak parkings Elst

Parkeerplaatsen zijn zeer onderhevig aan vervuiling, denk maar aan stof, en de vervuiling van parkings door restafval, olie, rubber, waterschade... de schoonmaakploeg staat in voor de machinale reiniging van zowel bovengrondse parkings als ondergronds parkeerplaatsen van warenhuizen, kantoren, hotels, luchthavens, ziekenhuizen, openbare gebouwen enz... 

Schoonmaak magazijnen Elst

Magazijnen en opslagruimtes zijn onderhevig aan tal van soorten vervuiling. Zowel de machines die de magazijnen bedienen alsook de magazijninrichting dient op termijn gereinigd te worden. Denk maar aan de industriële schoonmaak van magazijnvloeren ( verfresten, oliesporen, rubbersporen... ), schoonmaak en reiniging van lichtarmaturen, schoonmaak van magazijnrekken, magazijnstellingen en tussenvloeren. Ook productiemachines en technische installaties dienen proper te zijn. Zeker alles wat met luchtkwaliteit te maken heeft. Denk maar aan het reinigen van luchtkanalen ( metaal & textiel ) ontstoffen van drycoolers, verdampers en condensoren... Een mooi en proper magazijn draagt bij tot een betere productiviteit en zorg voor minder luchtwegeninfecties bij het personeel. Ook vuile raampartijen en lichtstraten schoonmaken neemt het schoonmaakbedrijf voor zich.

Opkuis en schoonmaak inboedels Elst

In veel gevallen wordt een schoonmaakploeg uit Elst of schoonmakers ingeschakeld voor het opkuisen en schoonmaken van inboedels. Denk maar aan de opkuis en schoonmaak na brand, opkuis na verhuis, schoonmaak na overlijden, opkuis na oplevering van een nieuwbouw... Zowel binnen als buiten dient alle stof, vuil, oude meubelen en restafval opgeruimd te worden te worden afgevoerd en te worden gedesinfecteerd. Bouwafval zoals plasticafval, kabels, resten pleisterwerk, steenafval, plaatmateriaal, betonresten, steenpuin... worden gescheiden en afgevoerd. Ook buiten worden alle opritten en terrassen gereinigd, binnen worden alle vloeren en muren ontstoft en indien nodig wordt cementsluier verwijderd.

Schoonmaak gemeenschappelijke delen appartementen Elst

Indien je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf uit Elst voor het periodiek onderhoud van gemeenschappelijke delen van appartementen ben je op het goede adres. Onze schoonmakers staan klaar om de gemeenschappelijke gangen, inkomhal, trappenhal, gemeenschappelijke kelderruimte, fietsenkelder, gemeenschappelijke berging, onderhoud en schoonmaak van technische ruimtes, oprit en parking... te reinigen. Elk verdiep van het appartementsgebouw wordt aangepakt tot alles netjes en kraakschoon is. Indien gewenst kan ook geopteerd worden voor de schoonmaak van liften, alsook het periodiek onderhoud ervan. Ook buiten kan alles netjes gehouden worden, denk maar aan het onderhoud van bomen en struiken, paden en perken, onkruidverdelging van voetpaden, onderhoud van buitenverlichting enz...

Klik hier en vergelijk prijzen

Veel gestelde vragen

  • Je bent beter af als je je kantoorschoonmaak uitbesteedt aan een extern bedrijf. Zo hoef je je niet bezig te houden met personeelszaken en schoonmaakmaterialen. Je kan afspreken met het bedrijf om de hoeveel tijd wat moet gedaan worden. Zorg ervoor dat je in zee gaat met een schoonmaakbedrijf dat de het juist opgeleid personeel heeft.

Kom in contact met de beste schoonmakers uit de regio Elst

Kom via ons vrijblijvend in contact met de beste schoonmaakbedrijven in de regio Elst. Alle bedrijven worden gecontroleerd op gezondheid van hun bedrijf, inschrijving in de Kruispuntbank en aan de hand van reviews. Zij zouden graag jouw offerte-aanvraag willen ontvangen en jouw een vrijblijvende offerte bezorgen.

Laatste offerte-aanvragen

Kim: nieuwbouw pleisteren

"Hallo, ik ben op zoek naar kuisfirma die mijn nieuwbouw kan schoonmaken. Gelijkvloers is 90m2 en eerste verdieping ook. Bedankt Kim."

Romain: schoonmaak gemeenschappelijk delen

"Graag offerte voor een 14-daags onderhoud van gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw ( gelijkvloers en trappenhal + 10 verdiepingen)"

Guido: schoonmaak gemeenschappelijke vloer

"Vloer zeer grondig reinigen in appartementsgebouw. De grijze natuursteen is 'verzwart' doorheen de jaren heen. Graag ook polieren. Wie kan ons helpen?"

Ivan: schoonmaak na brand

"Opkuis van een villa na een brand met zeer veel rookschade."

Armand: periodiek onderhoud magazijn

"Beste, voor een loods zijn we op zoek naar een bedrijf dat ons magazijn kan onderhouden. Het zou gaan om 2.000 m2 magazijnvloeren, een technische ruimte en een paar koelcellen. Alsook ontstoffen van metaalbewerkingsmachines."

Schoonmaak Elst
4 (80%) 5 stemmen

Klik hier en vergelijk prijzen